BIO HYssop INCI; Hyssopus officinalis

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 18,75 (inclusief 21% btw)

In de oudheid werd Hysop gebruikt als strooikruid op de vloeren, om heilige plaatsen te zuiveren en te reinigen.
Aroma: warm, zoet, kruidig, hout- en kamferachtig

Toepassingen van Hysop olie:

  • Antiseptisch
  • Antibacterieel
  • Stimulerend
  • Rustgevend en kalmerend
  • Bevordert spijsvertering
  • Verzachtende werking op de luchtwegen
  • Goed voor de concentratie

Contra indicaties: 

  • Niet gebruiken bij aanleg voor epilepsie
  • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap
  • Voorzichtig bij hoge bloeddruk
  • Gebruik lage concentratie om irritatie te voorkomen
  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel