Sinaasappel 7-voud INCI: Citrus Sinensis Brazilie

Vorige Artikel 58 van 72 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)

Sinaasappelolie 7-voud gedestilleerd 100% natuurlijke koud geperste etherische olie INCI naam: Citrus Sinas Sinensi uit Brazilie van de stamplant.

Bijzonderheid / cosmetisch effect: de stemmings verbeterende sinaasappelolie, die intens naar verse sinaasappels ruikt,  is erg verfrissend en doet je ook op slechte dagen denken aan de zon.

Toepassingsgebied: In het afgewerkte eindproduct, vooral populair in bad- en douche additieven, maar ook in shampoos en zeep.

Een paar druppels in de wasmachine zorgen er ook voor dat het wasgoed heerlijk ruikt. Ook geschikt als sauna-infusie (verdund!).

 Tip : Zoals met elke citrus geur, ga niet direct in de zon nadat je het op je huid aangebracht.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel