Tijm Rood INCI: Thymus Vulgaris Spanje

Vorige Artikel 69 van 75 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)

De etherische olie van rode tijm heeft een kruidige, bijna stekende geur. De olie is afkomstig uit Spanje en wordt via stoomdestillatie gewonnen uit de bloeiende toppen van de tijmplant.

Rode tijm verhoogt en ondersteunt de weerstand en heeft een verzachtende werking op luchtwegen & keel. Daarnaast heeft het een positieve werking op de spijsvertering en de darmen.

De olie van rode tijm heeft diverse doeleinden. Zo kan je het gebruiken tijdens het baden, op de huid (verdunnen met plantaardige olie) en als verstuiving.

LET OP: 

Niet direct op de huid aanbrengen. Voorzichtig gebruiken op een gevoelige huid. Niet inwendig nemen zonder advies van een bevoegde aromatherapeut.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel