NIEUW; Ckons conservering INCI: 2-fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine

Vorige Artikel 7 van 10 Volgende
€ 1,95

Ckons conservering is geschikt voor alle leave-on en leave-off producten.
C-kons is een nieuwe innovatieve cosmetische conservering op basis van fenoxyethanol. Het is wereldwijd goedgekeurd, en hydrolyse en temperatuurstabiel.

 Het is actief in het pH-bereik tot 12 


Verschijning:heldere vloeistof kleurloos
Belangrijke criteria:synthetisch veganistisch
Inductie:handopwarmfase
Huidtype/conditie:elk huidtype
Opmerking:Afspoelproducten Haarverzorging Lichaamsverzorging Gezichtsverzorging
Oplosbaarheid:bij alcohol in water (gedeeltelijk)
Geur/geur:neutrale
Toepassingsconcentratie:0,5-1%
Land van herkomst:Nederland
CAS-nummer:122-99-6, 204-589-7, 70445-33-9, 408-080-2
PH waarde:actief in het bereik tot 12
ISO16128:Natuurlijke Index 0 / Natuurlijke Oorsprong Index 0
  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel