Plantacare/plantare INCI-naam: Decyl Glycosid, va 100ml

Vorige Artikel 9 van 19 Volgende
€ 2,25 (inclusief btw)

 

Decyl Glucoside ( Plantare)

 Decyl Glycoside, plantaardig substituut voor "lamepon" of "collageen surfactant" welke beide van dierlijke oorsprong zijn.

Deze oppervlakteactieve reiniger bevat natuurlijke niet-ionische reingers en is verkregen uit glucose en kokosolie en goed biologisch afbreekbaar. Geeft veel schuimvorming en is perfect voor douchegels, bad bubbels en scheerproducten.

 Aanbevolen  voor de gevoelige huid.  Afgeleid van vette oliën  coconut en glucose in maïszetmeel, Decylglucoside is mild, zacht en kan worden gebruikt op alle soorten huidtypes, van gevoelige huiden, rijpere en droge huiden. Dit surfactant produceert een stabiel, uitzonderlijk schuim, vooral gezien het niet-ionische en  bijzonder goed werkzaam in shampoos ,douche en badschuimproducten. Gemengd met cocamidopropylbetaïne,  produceert decly glucoside  een glad, luxe schuim . Het is volledig te combineren met elk van onze andere oppervlakteactieve stoffen, is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar waardoor  ongelooflijk veelzijdig. Daarenboven, vanwege het milde pure karakter van deze oppervlakteactieve reiniger uitstekend  geschikt voor baby producten en huisdieren producten

Gebruiksconcentratie : 10-15%  pH 11,5-12,5

 Stel de pH altijd in met citroenzuur.

Toevoegen aan de waterfase van een product.

Toepassingen voor decylglucoside ;
Shampoos
Reinigingsmiddelen

Reinigers
Badschuim
Scheer Producten

Al onze oppervlakteactieve stoffen zijn sulfaatvrij.
Dosering: 2-40%

Wasaktieve stof 50-55%

 

 

 

 

 

.

 

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel