Emul Care CG 90 INCI: Cetearyl Glucoside va 25gr

Vorige Artikel 7 van 27 Volgende

Emul Care CG 90 is een niet-ionische, eco-gecertificeerde O / W-emulgator op basis van kokosolie, welke goed wordt verdragen.
Emul Care CG 90 is zeer geschikt voor de productie van lichte en vochtigvasthoudende recepten. Het kan zeer laag gedoseerd worden en, indien een hogere consistentie gewenst is, gecombineerd met stearaten en vetalcoholen. Zeer lichte, niet-vette en niet-filmvormende recepten kunnen worden geproduceerd als solo-emulgator.

Toepassing: lotions, crèmes, sprays, schuim,
Zonnecosmetica : 1-1,5%

De verwerking verschilt enigszins van andere emulgatoren:
Emul Care CG 90 in de waterfase smelten en verwarmen tot ca. 80 ° C.goed roeren.. Verwarm de vetfase tot dezelfde temperatuur. Als consistentie middelen zoals vetalcohol, was etc. worden gebruikt, smelt dan in de vetfase. Voeg volgens de fabrikant de hete oliefase in druppels toe onder constant roeren. Als je ook gelvormers wilt toevoegen doe dat in de oliefase! Gelieve het geleermiddel niet van tevoren in de waterfase te doen. 

Lotions en vloeistoffen (vetgehalte 10-25%): 1%
crèmes (vetgehalte 20-35%):hier zijn viscositeit-verlengende consistentie middelen vereist, bijvoorbeeld toevoeging van 3-5% cetylalcohol of ceteary alcohol, glycerolstearaten en co-emulgerende vetzuren zoals stearinezuur.

Geleermiddelen 0,1-0,2% en 1-1,5% Emul Care CG 90.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel