Ceralan ( Cera bellina) INCI: Polyglyceryl-3Beeswax va 50gr

Vorige Artikel 7 van 12 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)

Ceralan HT (gemodificeerde bijenwas) waarvan het vrije zuur is omgezet in niet- ionische moleculen. Het is een bijenwas alternatief voor  mensen met een allergie.

Wordt gebruikt als versteviger, een emulsie stabilisator en geleermiddelen voor olie en voor massage oliën.
Ceralan maakt emulsies stabiel en houdbaar.

Geeft crèmes, lotions , gels  en olie een zeer goede smeerbaarheid en een fluweelzacht huidgevoel.Ook geschikt als geleermiddel voor massageoliën etc.

Door Cerelan laten pigmenten zich beter verdelen zodat ze niet naar de bodem akken.. Ook in verzorgende  zonne producten is Ceralan goed toe te passen.

Dosering 10-20%

Tip voor verwerking: in de vetfase bij ca. 65 - 70 °C

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel