BIO Cia-zaad olie INCI-naam (CTFA): Salvia Hispanica (Chia) Zaadextract,en Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, va 10ml

Vorige Artikel 9 van 23 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)

Chiazaadolie, verkregen door zachte CO2-extractie. 

Grondstof:
Salvia hispanica - zaden

Productie:
Geproduceerd door hogedrukextractie met natuurlijk koolzuur, dus geen oplosmiddelresten en geen resten van anorganische zouten en zware metalen, geen kiemen die zich kunnen voortplanten.

Extract:
geeloranje, heldere olie gestabiliseerd met 0,3% FLAVOXAN 25, een natuurlijke, GGO-vrije antioxidant bestaande uit rozemarijnditerpeenfenolen en kleine hoeveelheden natuurlijke gemengde tocoferolen en lecithine.

D/E-verhouding:
3,5 - 3,7 kg grondstof resulteert in 1 kg product.

Etikettering:
Salvia Hispanica (Chia) Zaadextract CAS-nr. 93384-40-8, EINECS-nr. 297-250-8 en Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, CAS-nr. 84604-14-8, EINECS-nr. 283-291-9

Ingrediënten:
Vetolie met een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren, bestaande uit 15 - 25% linolzuur (C18:2) en › 60% alfa-linoleenzuur (C18:3).

Toepassing:
In cosmetica voor huid- en haarverzorgingsproducten door de hoge concentratie aan alfa-linoleenzuur, dat helpt om het vochtgehalte in huid en haar op te slaan en zo beschermt tegen uitdrogen en vervellen van de huid. Ook in crèmes tegen verouderingsprocessen en in formuleringen tegen dermatitis, inwendig als voedingssupplement. Het hoge gehalte aan essentieel alfa-linoleenzuur is een plantaardige bron voor de synthese van endogeen EPA en DHA.

Natuurlijkheid:
Het product is uitsluitend gemaakt van de genoemde grondstof. Het is 100% natuurlijk en bevat, met uitzondering van de zeer effectieve antioxidant, geen additieven of technische hulpstoffen en is ongeblend en geformuleerd.

Houdbaarheid :
Ongeopende verpakkingen zijn minimaal 2 jaar houdbaar zonder kwaliteitsverlies indien bewaard op een koele en droge plaats en uit de buurt van licht.

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel