Squalaan 10ml

Vorige Artikel 46 van 56 Volgende
€ 1,95 (inclusief btw)

Squalaan INCI: Phytosqualan (squalaan)

Squalaan is een actieve stof geïsoleerd van olijf olie. Het was oorspronkelijk afkomstig van walvisleverolie. NU is het mogelijk te isoleren van de onverzeepbare delen van plantaardige olie squaleen. Het is daarom vaak aangeduid als Phytosqualan van plantaardige oorsprong. De olieachtige vloeistof is helder, geurloos en kleurloos.

Gebruik: Squalaan wordt gebruikt  in cosmetische producten als smoothing en zachter lipide component. Squalaan wordt zeer goed geabsorbeerd door de huid, waardoor deze zacht, glad en soepel aanvoelt. Het verbetert de smeerbaarheid en opname van de emulsie aanzienlijk. Met een te hoge dosering, is de viscositeit van de emulsie veel lager - de crème wordt gladder. Als verzachter voor het haar aanbevolen. Het verbetert duidelijk het kammen van nat haar. Squalaan is zeer goed niet-comedogeen en hypoallergeen

Geschikt voor: Lipiden component voor elke huid, in haarverzorgingsproducten, in zonnebrandcrème lotions, deodorant, after-sun lotions, anti-rimpel crèmes, oogzorg crèmes

Toevoegen:1 tot 5%

Opmerking: Squalaan is een vet-en wordt toegevoegd aan de vetfase.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel