Betaine ( tegobetaine) 100ml INCI Cocoamidopropyl Betain

Artikel 1 van 19 Volgende
€ 1,95 (inclusief btw)

Betaine is vrij mild, wordt goed door de huid verdragen en is een terugvetter (het laat een beschermend laagje op de huid achter). Lijkt op de natuurlijke stof uit de suikerbiet. Gifvrij  Zeer zacht en huidvriendelijk. Ook voor kindershampoo “prikt niet” in de oogjes.

Milde oppervlakteactieve stof verkregen uit de vetzuren van kokos- en palmpitolie, dikvloeibaar.
Gebruikte concentratie: 2-50%
Bijzonderheid/cosmetisch effect: Milde tenside met licht verdikkende eigenschappen. bestanddeel van het mengsel van oppervlakteactieve stoffen.
Toepassingsgebied: douchegels, badadditieven en shampoos, additieven in wascrèmes etc.
Tip voor verwerking: vermengen met de waterfase en goed roeren. Kan worden vervangen door 2/3 van de hoeveelheid Plantacare die een hogere WAS heeft.

Wasactieve stof 30% AD concentraat

 pH-waarde: 5-6. amfotere oppervlakteactieve stof.

Bevat geen sulfaten.

 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel