BIO Jojoba-olie INCI: Simondsia Chinensis (Buxus Chinensis) v.a. 100ml Bio ongeraffineerd

Vorige Artikel 10 van 23 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

 

Jojoba-olie: was          INCI: Simondsia Chinensis (Buxus  Chinensis)
Herkomst:Deze olie wordt gewonnen door het persen van zaden, is zeer licht en rijk aan onverzadigde vetzuren.De zaden van de Jojobastruik bestaat voor ongeveer 50% uit vloeibare was die olie wordt genoemd.Omdat de olie niet
vet aanvoelt is het een perfecte basis voor make-up. Jojoba-olie trekt zeer snel in en  hydrateert de bovenste huidlagen zeer goed.
Geschikt voor: alle huiden de  droge,gevoelige huid.geïrriteerde,psoriases,eczeem. Vertraagd de talgafgifte en is hierdoor ook geschikt voor de vette en/of acne huid. Stimuleert het herstel van littekens en heeft een natuurlijke zonbeschermingsfactor 4 en zorgt dat de huid langer bruin blijft.



 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel