Vloeibare kokosolie( fractoniated coconuth) INCI: Caprylic/Capric Triglyceride va 100ml

Vorige Artikel 33 van 35 Volgende

 Fractionated kokos olie Deze lichte vloeibare , droge olie worden gebruikt in zeep, crèmes en lotions. Ook veel gebruikt als basis voor parfums
 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel