Rice bran oil INCI: Oryza Sativa (Rice Bran) Oil koudgeperst

Vorige Artikel 22 van 33 Volgende
€ 1,75 (inclusief btw)

;Rice Bran Oil INCI: Oryza Sativa (Rice Bran) Oil
Dit is een lichte en verzachtende olie, rijk aan vitamine E en die zowel oliezuur en linolzuur bevat. Uitstekende  te gebruiken in zeep, crèmes, lotions, en lipbalsems.

Rice bran olie is rijk aan vitamine E en anti-oxidanten, en wordt vaak gebruikt in producten voor de  rijpere huid.
Het is zeer veelzijdig en ook voor gebruik in producten voor de droge en/of gevoelige huiden, dankzij de verzachtende eigenschappen, is een uitstekende in  handcrèmes.

Rive bran olie is geraffineerd en koud geperst, en bevat geen chemicaliën of oplosmiddelen.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel