Glycerine/Glycerol plantaardig 100% va 100ml

Vorige Artikel 12 van 35 Volgende
€ 1,95 (inclusief 21% btw)

Glycerol (glycerine) wordt gewonnen uit plantaardige olie of dierlijk vet. Onze glycerine is 100% plantaardig. 
Glycerine is een bekend humectant, oftewel, een stof dat in staat is water vast te houden. 1 glycerol molecuul kan 6 watermoleculen binden. 
Vool een optimale huidverzachtende werking wordt meestal aangeraden niet meer dan 5% in verzorgingsproducten te verwerken. 

Uiterlijk: heldere transparante reukloos
pH-waarde: 6,5 - 7,5%
Toepassingsconcentratie: 1 - 10%.
in emulsies 2 - 5%.
met acute droge huid tot 10%.
als bevochtigingsmiddel 10%.
in handcrèmes tot 10%.
in haarvloeistoffen, shampoo 1 - 3%

In de waterfase of in het eindproduct.
Heldere, dikke vloeistof. Glycerine is een bevochtigingsmiddel voor crèmes en lotions. Het geeft een aangenaam, zacht huidgevoel.

 


 

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel