Alginaat-natriumalginaat INCI Algin va 50gr

Artikel 1 van 25 Volgende
€ 3,50 (inclusief 21% btw)

Alginaat en alginezuur wordt met behulp van alkali uit de celwanden van zeewier en diverse bruine algen gewonnen. Aliginaat kan twee tot driemaal zijn gewicht aan water binden en wordt als bindmiddel gebruikt in shampoo,tandpasta,maskers en massageprodukten. Eerst alginat poeder in een klein beetje alcohol dispengeren en daarna het water onder goed roeren en toevoegen. Voeg je het gelijk toe aan water dan zal het zeer snel klonteren.

Dosering als stabilisator 0.1% en als gelbasis 0,5 tot 1%

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel