Camelina olie 50mlNCI Naam: Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil koudgeperst

Vorige Artikel 9 van 34 Volgende
€ 2,45 (inclusief btw)

CAmelina OIL
Een sterk natuurlijke antioxidant met een ongelooflijk hoog niveau aan vitamine E - geweldig voor hot oil haar behandelingen evenals acne  huidverzorging.
Camelina Oil  is een ongelooflijk veelzijdig multi-purpose olie. Wanneer gebruikt in cosmetische toepassing, camelinaolie is een effectieve natuurlijke verzachtende, hydraterende en het gladdend effect  van de huid. Het bevat ook een zeer hoog percentage aan vitamine E, waardoor een krachtige antioxidant die helpt bij  vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en helpt de vorming en het uiterlijk van  littekens en striae verminderen. Omdat het natuurlijk ook anti-inflammatoire, kan camelinaolie effectief worden gebruikt als cosmetisch ingrediënt voor huidverzorgingsproducten zoals facewashes en vochtinbrengers als en helpt bij acne, vooral met de heilzame werking van vitamine E . Camelinaolie wordt vaak gebruikt als hot oil haar behandeling, waardoor het haar gevoed, glanzend en glad maakt, en een actueel artritis pijnstiller - vanwege het hoge omega-3 gehalte - daardoor ideaal voor crèmes en lotions.
Toepassingen voor camelinaolie :
Soaps
Lotions
Crèmes
Lippenbalsems
Hair Care Products
Let op: dit is een natuurlijk product, en er kunnen variaties in kleur en geur zijn van partij tot partij. Voor meer informatie, kijk dan op de Certificate of Analysis (BvL), die kan worden geopend door te klikken op de tab 'bijlagen' voor dit product.
Gebruik rate: 1 - 100%
I

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros
© 2008 - 2021 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel