Tagetes ( afrikaantje) Tagetes minuta L Egypte

Vorige Artikel 61 van 72 Volgende

Olie uit het bloeiende afrikaantje
Tagetes is de olie uit het bloeiende afrikaantje. Deze afrikaantjes worden in de Mexicaanse keuken gebruikt in groenten en soepen. Een intense geur met kruidige en fruitige noten. Ook in de parfumindustrie wordt tagetesolie toegepast. De olie is een 

Werking:

schimmelwerend en bacteriedodend. 

kent veel toepassingen o.a. bij voetproblemen zoals likdoorns, eelt, voetschimmel en wratten.

verzacht ontstekingen en is krampstillendX

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel