Cetiol INCI: PEG 7 glyceryl cocoate

Vorige Artikel 5 van 28 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

PEG-7 glyceryl cocoate wordt gemaakt van de vetzuren uit kokos. PEG is een afkorting voor ‘polyethyleen glycol’; het getal verwijst naar het moleculaire gewicht. PEG’s zijn een grote groep synthetische ingrediënten en het gebruik en de eigenschappen van deze stoffen worden bepaald door het gewicht en de samenstelling.

Cetiol is afgeleid van natuurlijk castorolie is zeer hittebestendig is en wateroplosbaar

Het wordt voornamelijk gebruikt in zonbescherming producten om sofi-O in op te lossen

PEG-7 is een emulgator die formules helpt stabiliseren en verdikken, waarmee je producten in vaste vorm kunt maken zonder verpakking. Het heeft ook een verzorgend effect op huid en haar, verzacht en geeft glans.

PEG-7 glyceryl cocoaat werkt als een emulgator en bindt water en olie-achtige ingrediënten, zoals roos infusie of jojoba-olie. Zonder emulgatoren zouden dit soort ingrediënten scheiden, waardoor er druppeltjes olie op een laagje water zouden komen te liggen.

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel