Glycerol oleate va 100gr

Vorige Artikel 13 van 27 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

Kenmerken van glyceryloleaat

Een licht geelachtig pasta en Glyceryl Oleate is in staat om consistentie te geven aan de formuleringen en bouwt fijne gestructureerde texturen op.

Van glyceryloleaat is bekend dat het deel uitmaakt van de samenstelling van de lipiden van het menselijke huidoppervlak en suikerriet . Glycerol oleate wordt aangetroffen in vernix caseosa van pasgeboren baby's om te voorkomen dat de gevoelige huid uitdroogt.

Toegepast in een cosmetisch middel.

 Glyceryloleaat dringt door in het stratum corneum en verbetert de elasticiteit van de huid.

Gebruikt in reinigingsproducten vermindert Glyceryl Oleate  de ruwheid van de huid veroorzaakt door de oppervlakteactieve stoffen.

Glyceryl Oleate kan worden gevonden in lipiden van menselijk haar. Eenmaal geadsorbeerd  vermindert en verbeterd het de kamkracht van nat haar en de glans en de haarkwaliteit zullen verbeteren.

De technische informatie:

CAS-nummer:

68515-73-1

Oorsprong Natuurlijke plantensuikers en vetzuren

Gebruiksniveaus van glyceryloleaat

Glyceryloleaat is een veelzijdige emulgator of co-emulgator die kan worden gebruikt voor W/O- en O/W-emulsies in doseringen van ca. 3% - 6%. Als haar- of huidverzorgend middel in reinigingsformuleringen op basis van oppervlakteactieve stoffen tot 1% wat resulteert in heldere producten

Aanbevolen gebruiksniveau

3 - 6% Co-emulgator

0,1 - 1,5% Huidconditioner

Maximaal gebruiksniveau 6% (aanbevolen, geen wettelijke limiet)

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel