Macadamia-olie INCI: Macadamia Ternifolia koud geperst v.a. 100ml

Vorige Artikel 17 van 35 Volgende
€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Macadamia-olie: nietdrogende olie    Herkomst: macadamia wordt gewonnen door uitpersing van de macadamianoot.Als olie is deze olie uniek door haar samenstelling die het natuurlijke huidvet/talg zeer dicht benadert. Heeft een hoog aandeel ontstekingsremmende stoffen,zacht en hydraterend en niet vet.
Geschikt voor: droge en rijpere huid,heilzaam bij een ontstoken huid en huidiritaties,anti-rimpel,beschermend en celregenerend en heeft een natuurlijk beschermingsfactor 3-4.Ook te gebruiken in haarverzorgingsprodukten

  • heartbleed-safe-logo
  • Jabonitos de Oros

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2020 avantgardecosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel